Mitä teemme?


Koteja. Valmiita koteja. Housepoint Oy on valmiiden pientalojen rakennuttaja jonka kodeissa yhdistyy ammattitaitoinen, laadukas sekä avoin toiminta. Vahva osaamisemme näkyy jo aivan alkumetreiltä aina valmiiseen kotiin asti.

Miten teemme sen?

Sopimukset

Selkeät, huolellisesti ja ymmärrettävästi tehdyt sopimukset

Aikataulu

Rakentamisen aikataulu on riittävän pitkä, jotta laadukas tekeminen on mahdollista

Yhteistyökumppanit

Pitkä kokemuksemme rakennusalalta takaa luotettavat yhteistyökumppanit ja pitävät sopimukset heidän kanssaan

Laatu

Hoidamme laadunvarmistuksen aukottomasti sekä dokumentoimme kaiken

Siisteys

Pidämme huolen työmaan siisteydestä, jotta laadukas tekeminen on mahdollista

Tiedottaminen

Tiedotamme asiakasta säännöllisesti työn etenemisestä henkilökohtaisesti

Tapamme toimia

Toimimme aina asiakaslähtöisesti, avoimesti ja rehellisesti

Me

 

Rakennusalan ammattilaiset
palveluksessasi.

Myynti ja markkinointi

Kai Haimi,


tuttavallisemmin Kaitsu. Olen toiminut rakennusalan yrittäjänä jo yli 20 vuotta Kaakkois-Suomen alueella. Olen tarjonnut asiakkaille erilaisia ratkaisuja oman kodin rakentamiseen, myynyt satoja talopaketteja sekä rakentanut taloja valmiiksi avaimet käteen periaatteella. Asiakas on aina ollut keskiössä omassa työssäni ja laadukas tekeminen sen ympärillä on ohjannut omaa yrittäjyyttäni koko tämän ajan.

Poikani halu kehittyä urheilijana ohjasi perheeni ja yritystoimintani pääkaupunkiseudulle. Olen tyytyväinen tuottaessani asiakkaille hyvää mieltä, kun he pääsevät asumaan hyvin suunniteltuun ja laadukkaaseen kotiin, jonka tekemiseen on panostettu huolella ja laadukkaasti.


Tuotanto ja rakentaminen

Tuomas Kaarlela


Toimintani perustuu yli 15 vuoden kokemukseen monenlaisissa rakennusalan tehtävissä, kymmenissä eri projekteissa pääkaupunkiseudulla, aina työnjohdosta kokonaisvastuulliseen projektin johtamiseen, sekä viime aikoina rakennuttamisen konsultointiin pienemmissä ja suuremmissa hankkeissa.

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri (AMK) ja olen myös suorittanut useita eri rakennusalan täydennyskoulutuksia sekä kursseja, mistä olen saanut erinomaisia toimintamalleja laadukkaaseen ja toimivaan tuotannon ohjaukseen.

Housepointilla ja omassa toiminnassani haluan, että se mitä teemme, tulee olemaan hallittua ja varmistettua rakentamista. Toimimme erittäin suurella ammattiylpeydellä ja haluamme näyttää, että rakennusalalla on myös tekijöitä, jotka oikeasti haluavat rakentaa rakentamisen ehdoilla ja rehellisesti.